Sport

2014.04.23. 14:35

Új elnök a tekézőknél

Zalaegerszeg - Tisztújító közgyűlést tartott a Zala Megyei Tekézők Szövetsége és új elnököt választott Monostori Anita személyében.

Kerkai Attila

A Zala Megyei Tekézők Szövetsége éves közgyűlésén az aktuális napirendek mellett tisztújításra is sor került. A megye egyik legnagyobb létszámú sportszervezetét jelentő tekeszövetség tagsága az eddigi elnök, Dormán Miklós helyére a szövetség főtitkárát, Monostori Anitát választotta meg új elnöknek.

Monostori Anita eddig a titkári teendőket látta el, mostantól pedig ő az elnök (Fotó: a szerző)

Egyben arról is döntöttek, hogy az eddiginél kisebb létszámú elnökségnek, vagyis öttagú szavaznak bizalmat. Az elnök mellett elnökhelyettesként továbbra is Takács László segíti a szövetség munkáját, s kettejükön kívül még hárman kerültek be az új összetételű elnökségbe: Bicsák Erika (Nagykanizsa), Dudás Ferenc (Lenti) és Fórizs Zsolt (Lovászi).

A szövetség ügyvezető-irodavezetője Ruzsin Pál lett, az ellenőrző testület tagjait pedig a következők alkotják: Déri Zoltánt, Volner György, Kercsmár István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!