Sport

2014.04.18. 12:45

Tollaslabda: öt klub öt számban

Keszthely - A Keszthelyi Tollaslabda Egyesület hagyományos éves felnőtt amatőr tollaslabda versenyén ezúttal is részt vettek a környékbeli csapatok versenyzői.

Kerkai Attila

A KETE viadalán öt versenyszámban mérte össze felkészültségét a mezőny, és a helyieken kívül Zalaegerszegről, Tapolcáról, Segesdről és Pécsről is érkeztek versenyzők, akik színvonalas mérkőzéseken küzdöttek az érmekért. Pintér Ákos, a KETE elnöke reményét fejezte ki, hogy az immár negyedik alkalommal megrendezett tornájukkal tovább népszerűsítették a tollaslabda sportágat és abban is bíznak, hogy a jövőben még többen indulnak majd e vetélkedésen.

A keszthelyi viadal férfi páros versenyének dobogósai. Fotó: KETE

A dobogósok

Női egyéni: 1. Ladiszlai Evelin (Segesd), 2. Takácsné Illés Henriett (Segesd), 3. dr. Papp Éva (Zalaegerszeg). Férfi egyéni: 1. dr. Adorján Csaba (Zalaegerszeg), 2. dr. Palkovics Tamás (Pécs), 3. Gombkötő Richárd (Tapolca). Női páros: 1. Takácsné Illés Henriett, Ladiszlai Evelin (Segesd), 2. dr. Orosz Noémi, Kalamár Anita (Keszthely). Férfi páros: 1. Németh Bálint, Réti János (Zalaegerszeg), 2. dr. Adorján Csaba, Tóth Tamás (Zalaegerszeg, Keszthely), 3. dr. Palkovics Tamás, Farkas Olivér (Pécs, Keszthely). Vegyes páros: 1. dr. Papp Éva, dr. Adorján Csaba (Zalaegerszeg), 2. Ladiszlai Evelin, Orsós Norbert (Segesd), 3. Takácsné Illés Henriett, Takács László (Segesd).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!