Sport

2014.04.27. 16:40

A Csuti SK kiesett a sakkcsapat NB I-ből

Az NB I-es sakk csapatbajnokság záró fordulója után a zalai szurkolók egyik szeme nevet, a másik viszont sajnos sír: bajnok a Kanizsa, de kiesett az élvonalból a Csuti.

Bp. Titánok– Aquaprofit-Nagykanizsai TSK 5,5:6,5

Budapest.

Eredmények (elöl a hazaiak): Grigoriants–Balogh Cs. döntetlen, Gavrilov–Erdős V. döntetlen, Horváth Cs.–Márkus döntetlen, Kállai–Ribli döntetlen, Gledura–Pintér J. 0:1, Szabó B.–Bánusz döntetlen, Torma–Prohászka 0:1, Bagi–dr. Flumbort döntetlen, Juhász K.–Kántor döntetlen, Fehér Á.–Galyas döntetlen, Papp P.–Bodó döntetlen, Juhász Ármin–Boa B. 1:0.

A zalai bajnok csapatvezetője, Papp Nándor szerint óriási mérkőzést vívott a két gárda. A vendégeknél a 14 éves Boa Boglárka most mutatkozott be az élvonalban.

Vélhetően Mádl Ildikó sem tudott örülni győzelmének. Fotó: Pezzetta Umberto

Z. Csuti-Hydrocomp–Decs 9:3

Zalaegerszeg.

Eredmények: Horváth Á.– Papp Gy. döntetlen, Szabó G.–Tóth E. 0-1, Czebe–Pataki 1-0, Varga Z.–Amstadt 1-0, Mészáros–Papp T. 1-0, Tésik– Rudolf 1-0, Almási–Straubinger 1-0, Horváth T.–Eltrihani 1-0, Horváth Gy.–Veszprémi döntetlen, Mádl–Kiss 1-0, Dobos–Szabó döntetlen, Horváth Gy.–Tóth S. döntetlen.

Az egerszegi csapat nagyarányú győzelme után egyetlen árva ponttal maradt le a bent maradásról. A klubot irányító Horváth Tamás így értékelt:

– Csak magunkat okolhatjuk a történtekért, az ősszel kellett volna egy kicsivel jobban játszani. Szinte hihetetlen, hogy közel 50 százalékos teljesítménnyel nem tudtuk kiharcolni a benn maradást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!