Sport

2014.01.22. 10:05

Női futball torna hat NB II-es csapattal

Zalaegerszeg - A ZTE FC az előttünk álló hét végén női teremlabdarúgó-tornát is rendez, melyen hat együttes méri majd össze tudását a megyeszékhelyi Városi Sportcsarnokban.

Kerkai Attila

Miután az ősztől a kék-fehér labdarúgó klub női szakosztályt is működtet, törvényszerű volt, hogy a női vonal erősödni fog Zalaegerszeg labdarúgó életében. Ehhez a felfutáshoz pedig természetesen hozzátartoznak a tornák is. Most hat NB II-es női csapat lép parkettre vasárnap 13 órától a Városi Sportcsarnokban.

A házigazda ZTE FC mellett a megye másik ilyen szintű csapata, az NTE 1866 is pályára lép, s a mezőnyt a PVSK, a DAC Unió Győr, a Szigetvári Vasas, valamint a Győri ETO FC teszi teljessé. A lányok egészen az esti órákig küzdenek majd egymással, hiszen az eredményhirdetésre a szervezők elképzelései szerint 19.15 órakor kerül sor.

A versenyzési lehetőség biztosításán túl a rendezők célja egyébként, hogy hagyományt teremtsenek ezzel a téli teremtornával, így mi is kíváncsian várjuk a folytatást, hiszen ezzel is népszerűsítik a női labdarúgást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!