Sport

2014.01.22. 15:20

Egerszegi arany a terematlétikai nyitányon

Zalaegerszeg - A Sport XXI. sportágfejlesztő program keretében elkezdődött a 2014-es terematlétikai sorozat is, melynek első állomását Sopronban rendezték meg a közelmúltban.

Kerkai Attila

Természetesen erről az eseményről sem hiányozhattak a Zalaszám Sportiskola csapatai, az egerszegiek népes küldöttséggel, öt egységgel is képviseltették magukat az erőpróbán.

Az U13-as korosztály versengését megnyerő egerszegi csapat büszke tagjai a dobogó tetején. Fotó: ZAC

Közülük is a legerősebb az U13-as együttes volt, amely megnyerte a viadalt, az alábbi összeállításban: Gyöngyösi Antal, Fehér Barnabás, Horváth Marcell, Pető András, Tóth Adrienn, Gombos Petra, Milák Krisztina, Péntek Szonja. Ugyanebben a korosztályban az egerszegiek egy ötödik és egy kilencedik helyezést értek még el, míg az U11-es korosztályban a Zalaszám Sportiskola gárdája egy negyedik és egy nyolcadik helyezéssel térhetett haza.

Az egerszegi fiatalokat Bacsa Istvánné, Bella Attila, Cseh Ferenc, Csiszár Attila és Pajor László edzők készítették fel a versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!