Sport

2013.11.27. 15:30

Göcsej SK: gólszüret

Zalaegerszeg - Valóságos gólzáport hozott a futsal NB II Nyugati-csoportjában lejátszott Göcsej SK–Törökbálint találkozó, melyet az egerszegiek óriási fölénnyel, 14-1-re nyertek meg és a 6. helyen állnak.

Kerkai Attila

A zalai csapat újabb hazai találkozóján a 9. helyen álló törökbálinti csapatot fogadta. A mérkőzésen az egerszegiek szemponjából nézve kötelező volt a győzelem, amelyhez egy pillanatig sem fért kétség. A hazaiak végig irányították a mérkőzést, óriási mezőnyfölényben játszottak, sorra vezették támadásaikat. A gólok is szépen potyogtak, a vendégek mindössze egy szabadrúgás góllal tudtak betalálni. A 4-1-es félidőt követően a vendégcsapat teljesen elfáradt az állandó védekezéstől, így a zalaiak tetszés szerint lőhették további góljaikat. A 14:1-es végeredmény hűen tükrözi a két csapat közötti tudáskülönbséget. A mérkőzésen egyre jobban előjöttek az edzéseken gyakorolt játékelemek, látható volt a megfelelő csapatszellem is.

Ezzel a mérkőzéssel befejeződött az NB II Nyugati-csoportjában az alapszakasz első köre. A Göcsej SK a 6. helyen áll, de sűrű az élmezőny, hiszen mindössze 7 pont a hátrány a második helyezett Külker SC mögött. A Göcsej SK a következő mérkőzését hétfőn, december 2-án, a szezon elején megszokott 19:30-as kezdési időpontban játssza a Kölcsey-gimnáziumban, ahol a Fehérvár együttese lesz a vendég.

Göcsej Sport Klub–Törökbálint 14-1 (4-1)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Horváth Z.

Göcsej SK: Kópicz – László D., Horváth E., Páli K., Bita M. Csere: Major (kapus), Tóth, Friss, Csóka, Makasics, Sümegi. Játékos-edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Horváth E. (5), Friss (4), Csóka (2), Páli K., László D., Bita M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!