Sport

2013.09.21. 15:35

Megyei I: gellénházi bravúr

Zalaegerszeg - A zalaegerszegi Belvárosi általános iskola Petőfi tagintézményében szombaton estébe nyúló kispályás labdarúgó tornát rendeztek, sajnos szomorú apropóval.

Varga Andor

Tíz együttes vetélkedett a Bán István Emléktorna keretében, melyet az intézmény közelmúltban elhunyt pedagógusa, a ZTE nevelőedzője tiszteletére szerveztek meg. Az erőpróbán öregfiúk szinten újra megmérkőzött a megye két „nagycsapata", a ZTE és az Olajbányász, a végeredmény pedig 2-2-es döntetlen volt. Az emléktorna megnyitója keretében Bán Istvánról nevezték el az intézmény udvarán álló műfüves pályát, illetve emléktáblát is avattak az épület falán.

Szintén szombaton meglepetéssel kezdődött meg a 6. forduló a megyei bajnokság I. osztályában. Lentiben 2-1-re nyerni tudott a Gellénháza, véget vetve a hazai csapat idei veretlenségének.

Szombati eredmények a másodosztály 6. fordulójából. Északi-csoport: Gyenesdiás – Csács-Nemesapáti 2-0, FCK-Haladás – Vasboldogasszony 0-1, Vonyarcvashegy – Police-Ola 2-0.

A megye egyetlen NB III-as csapata, a Tarr Sprint-Andráshida vasárnap lép pályára a 6. fordulóban, a Haladás II vendégeként. Mostanáig mindkét csapat 7 pontot gyűjtött, így a találkozó biztosan nem lesz sétagalopp a zalaiak számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!