Sport

2013.06.07. 16:34

Bravúrra készül Nagypáli csapata

Zalaegerszeg - Vasárnap 11 órától létfontosságú mérkőzést játszik a ZTE-stadionban a Páter Fit Well Nagypáli NB I-es női labdarúgócsapata. Az osztályozó visszavágójának tétje az első osztály.

A  zalai együttes  Győrben 3-1-re kikapott az ETO-tól, de koncentrált játékkal a  hátrány ledolgozható.

- Sokat érhet az idegenben lőtt gólunk - kezdte az esélylatolgatást Kostorják Zsolt, a  zalai együttes edzője. - A Rába-parti 3-1-es vereségünkbe külső körülmények is belejátszottak, de ezzel már kár foglalkozunk. Itt a lehetőség a javításra.  A visszavágón, a lányok nevében is mondhatom,   mindent megteszünk, hogy meghosszabbítsuk  élvonalbeli tagságunkat. Nekünk türelmesen, koncentráltan kell játszanunk, akkor  lehet esélyünk a bentmaradás kiharcolására. Nagyon jól kell védekeznünk, és a helyzetkihasználás terén a maximumra kell törekednünk. Mindenképpen szeretnénk megőrizni NB I-es tagságunkat, hogy jövőre is legyen élvonalbeli csapata Zala megyének.

A nagypáli lányok elszántan készülnek az osztályozó mérkőzésre. Fotó: Katona Tibor

Az ellenfél valószínűleg más szerkezetben játszik, mint  Győrben, hiszen két korosztályos  válogatottjuk pályára léphet Zalaegerszegen. Hazai oldalon Kostorják Zsolt is  a legjobb csapatot küldheti pályára:  Széplaki felépült sérüléséből.

- Az  egész megye területéről  várunk nézőket, de főleg  Egerszegről - folytatta Kostorják Zsolt. - A csapat is meglepetéssel készül, amit természetesen nem árulok el.

A Nagypáli tervezett összeállítása:  Fülöp - Szabó,  Széplaki, Pete, Boda - Kerkai - Luczi, Vincze,  Szakács - Végh, Gáspár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!