Sport

2013.03.28. 16:24

Zalaegerszeg legjobb sportolói

Zalaegerszeg - Zalaegerszegen is megválasztották 2012 Év sportolóit, akik csütörtökön a városházi ünnepségen vehették át díjaikat.

Kerkai Attila

Szép számban gyülekeztek a meghívottak a zalaegerszegi városházán, hiszen ünnepelni hívták őket, és volt is mit. A város legjobbjait köszöntötték, azokat, akiket az önkormányzat kulturális sport és oktatási bizottsága ítélte oda a díjakat.

Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy a korábbi évekhez hasonlóan legutóbb is számos szép sikert értek el a megyeszékhely sportolói. Mint fogalmazott, a város odafigyel a sportéletre és továbbra is biztosítja azt a támogatást, hogy Egerszeg sportélete a rangjához méltó színvonalat tartani tudja.

Balaicz Zoltán alpolgármester is köszöntötte a meghívottakat, majd Gyutai Csabával, valamint Velkey Péter osztályvezetővel közösen adták át a díjakat.

A döntés alapján az év női sportolójának Csurgai Anitát,a ZTE-ZÁÉV TE kezőjét választották, a férfiaknál pedig megosztva került átadásra a díj: Szűcs Valdó, a Zalaszám-ZAC tehetséges atlétája, és Tóth Gábor, az Ong Bak Thai-box SE thaibokszolója érdemelte ki az elismerést. A csapatok között nem először a ZTK-FMVas tekézői bizonyultak a legjobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!