Sport

2013.03.18. 18:07

A bajban is kitart a sakkozók mellett

A hatszoros magyar bajnok Z. Csuti Hydrocomp sakkcsapata anyagi problémák miatt lépett vissza az NB IB-be. A névadó szponzora azonban kitartott mellette. A Hydrocomp Kft. első embere, Dormán László újabb támogató szerződést írt alá.

Bóbics László

- A közösen "elszenvedett" 13 év azért hozott hat bajnoki aranyat - kezdte a sportbarát cégvezető. - Az elmúlt esztendőkben a mi anyagi helyzetünk sem a legrózsásabb ennek ellenére - lehetőségünkhöz mérten - támogatjuk a megyeszékhelyi sakkozókat.

Horváth Tamás (balról) és Dormán Tibor továbbra is együtt áll a "seregek" élén (Fotó: Katona Tibor)

- Nagyon jó érzés, hogy névhasználónk a nehéz pillanatokban sem hagy benünket cserbe - fogalmazott Horváth Tamás a Csuti szakmai igazgatója. - A Zalaegerszegi Csuti 25 éves fennállásának legnehezebb időszakát éli. Remélem, hogy az NBIB-s bajnokság  valószínű  megnyerése után jövőre nagyobb összefogás mellett ismét egy felfelé ívelő szakasz kezdődik a klub életében. A felnőtt csapat eredményei mellett mindenkor nagy figyelmet fordítunk az ifjúság nevelésére. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a mostani bajnokságban a gárda legeredményesebb versenyzője a saját nevelésű sakkozónk a még gimnazista, Bubits Bence. A reményteljes fiatalember az eddigi nyolc találkozójából hatot megnyert és kétszer remizett nevesebb felnőtt ellenlábasaival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!