Sport

2013.02.03. 14:07

Nagykanizsai pályaavató - győzelemmel

A műszaki átadása ugyan még hátra van az új nagykanizsai műfüves labdarúgó pályának, de a szombati NTE 1866-Horváth Méh-Csurgó felkészülési találkozóval először rendeztek rajta mérkőzést.

Kerkai Attila

A másik két NB II-as zalai csapat is pályára lépett.

NTE 1866 Horváth MÉH- Csurgó 5-2 (1-2)
Nagykanizsa, 50 néző. NTE 1866. I. félidő:  Szekeres   - Mavolo, Cserfő, Lőrincz, Rákhely    - Anger, György M., Babati T.   -  Nagy T.  -   Petánovics M., Cs. Horváth G.. II. félidő:  Szekeres    -Schuller, Rákhely, Anger, Kocsis D.     - Mavolo, Zsirai A., Babati T.     - Rieger M., Mód, László R. Gólszerzők:  Cs. Horváth, Mavolo, Babati T., Zsirai, Rieger.

A nagykanizsai származású Paolo Mavolo, aki a ZTE FC-ben futballozott eddig góllal debütált, rajta kívül érkezett még a NTE-hez Anger Tamás Szepetnekről, Mód László Semjénházáról, illetve Kovács József szakosztályvezető elmondta még, hogy Boros Zoltán  úgy tűnik, reaktiválja magát. Azt is hozzátette:  olyan játékosokat igyekeztek megnyerni a tavaszi szezonra, akik emberileg is illeszkedhetnek a csapatba. A távozók listájára került Freischmid Roland kapus, aki Nagyatádon folytathatja,  Baranyai Zoltán pedig Ausztriába.

Korábban úgy volt, hogy  Babati Tamás és Rieger Márk is a sógoroknál futballozik tovább, végül a maradtak a kék-pirosaknál.

 

Cs. Horváth Gábor (jobbról) a csurgóiakkal hadakozik, de az új pálya talán még nagyobb figyelmet kapott: ez volt az első meccse (Fotó: Szakony Attila)

Szekszárd- Tarr Sprint Andráshida 1-1 (0-1)
Andráshida: Osbáth (Babina)  - Sági G., Török (Németh M., Kovács B.), Kovács Gy., Sági A.  -  Rohonczi (Bandics), Gál  -  Horváth T., Tóth L., Szi  -  Vittman (Dobos A.)A Dráva-csoport listavezetőjének műfüves pályáján a hiadsaiak kiegyenlítet játék mellett  sok helyzetet   dolgoztak ki. Vezettek az első félidőben, végül egy büntetővel egalizált a házigazda Gólszerző: Vittman. Soproni VSE-Hévíz (6-0 (3-0)Hévíz: Szabó Á. (Vörös) -  Herbály, Fisli, Balogh B., Horváth  M.   - Balogh L., Salamon, Keszei (Sipos), Bárkány, Horváth M. (Kónya K.)   - Torsa (Karakai). A Hévízhez visszatért Ausztriából Keszei Péter, a ZTE-től pedig kölcsönbe érkezett Vörös Ákos, Balogh Bence és Krajczár Ádám, utóbbi sérülés miatt most nem játszott. A zalaiak fáradtak voltak, s ez kiütközött a játékban is.

 

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!