Sport

2013.01.31. 19:26

Zalaapáti győzelem Lentiben

Lenti - A helyi Arany János Általános Iskolában Estyán Kupa néven rendeztek női teremlabdarúgó-tornát, melyet a néhány éve elhunyt Paucsa Ferenc emlékére is szerveztek. Érdekesség, hogy egy női kézilabda csapat is indult a viadalon.

Kerkai Attila

A öt csapat között ugyanis ott volt a helyi Gó-Na Lenti kézilabda együttese, s tagjai valóban elmondhatják magukról: kézzel és lábbal is jól bánnak a labdával. Üde színfoltot jelentett a részvételük, de inkább hasznos volt a viadal valamennyi indulónak a tél közepén. A játéklehetőség ugyanis mindennél többet ért és küzdelmes mérkőzéseket játszottak a csapatok.

Rózsás Rita bizonyult a legeredményesebb játékosnak. Fotó: Katona Tibor

A körmérkőzések után a Zalaapáti együttese végzett az élen megelőzve a Police-Ola, a Gutorfölde, a GÓ-NA Lenti és a Páterdomb együtteseit.

Különdíjak. Gólkirálynő: Rózsás Rita (Police-Ola) 4 találattal. Legjobb kapus: Sebők Viktória (GÓ-NA Lenti). Legjobb mezőnyjátékos: Szentes Cintia (Gutorfölde ).

Hetesrúgó versenyre is sor került melyen lányok-fiúk vegyesen rúghattak, végül Molnár Nikoletta (Zalaapáti) bizonyult a legügyesebbnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!