Sport

2013.01.10. 20:32

Már nem Koller Zoltán az NTE edzője

Nagykanizsa - Lemondott posztjáról Koller Zoltán, a labdarúgó NB III Bakony-csoportjában a 11. helyen telelő NTE 1866-Horváth Méh edzője. Az utódlás kérdésében egyelőre híreink szerint nem született döntés.

Varga Andor

Elsőre persze „jól hangzik”, hogy lemondott a tréner, ám az egykori vasutas-csapatot két és fél éven át irányító Koller Zoltán csütörtökön megnyugtatott: nem történt semmi különös, csupán másik feladat felé fordult az érdeklődése.

 

 

Koller Zoltán 2010 augusztusában, Visnovics László helyére érkezett az NTE-hez. Fotó: Szakony Attila

 

– Az NTE-s edzősködés mellett másfél éve elkezdtem dolgozni az UFC-nél is, ahol mostanra megérett a helyzet, hogy minden erőmmel erre a feladatra, az utánpótlásképzésére koncentráljak – fogalmazott Koller Zoltán. – Van abban igazság, hogy megtehettem volna ezt a lépést korábban is, hiszen nyakunkon az NB III-as felkészülés, az edzőmeccseink időrendje is összeállt már. Így alakult, de ettől függetlenül minden rossz érzés nélkül váltunk el egymástól a klubnál.

Úgy tudjuk, az NTE-nél egyelőre nem született döntés Koller Zoltán utódját illetően. Viszont biztosan nem kell sokáig várnunk a hírre, hiszen valóban tény: az NB III-as felkészülés kezdete immár a nyakunkon van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!