Sport

2012.09.19. 06:27

Három NB I-es csapat érkezik vendégségbe

Nagykanizsa - Az OB I B-s férfi vízilabda-bajnokságban szereplő Heat-Group Kanizsa VSE szeptember 22-23-án Magyar Kupa selejtezőt rendez az uszodában. A csoportban rajtuk kívül három élvonalbeli csapat, a Szeged, a Kaposvár és az FTC szerepel.

Benedek Bálint

A kanizsai vízilabdázók 24 éve íródó történetük során először kapcsolódtak be a  MK küzdelmeibe. Az országos szövetség idén négy csoportba osztotta a 17 részt vevő csapatot, melyekből az első két helyezett jut a szeptember 29-én sorra kerülő negyeddöntőbe.

- Ennyire ne szaladjunk előre, számunkra most az a legfontosabb hír, hogy szombaton 10.30-tól az NB I tavalyi bronzérmesével, a Szegeddel találkozunk  - mondta Balázs László, a KVSE elnöke. - Aztán 16 órakor a ferencvárosiakkal nézünk farkasszemet, vasárnap pedig 10 órától a Kaposvár ellen szállunk vízbe.

Az elnök szerint nem csak a kanizsai érdekeltségű mérkőzésekre lesz érdemes kilátogatni, hisz' az élvonalbeliek biztos parázs csatákat vívnak.

- Az idei csapatunk összerázódott, erős és harcolni fog - így Balázs László. - Bizakodunk, mert a kaposváriakat korábban a másodosztályban sokszor legyőztük, s talán az FTC ellen is lehet esélyünk.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!