Sport

2012.01.30. 15:03

Szűcs Valdó országos csúcsa

A hét végén Pozsony kínált jó versenyzési alkalmat az európai fiataloknak. Az ELAN csarnokban megrendezett "Visegrádi négyek - Olimpiai Reménységek Versenyén" ott voltak a Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club élvonalbeli fiatal reménységei is.

Bóbics László

Szűcs Valdó, a zalaegerszegiek 17 éves "ásza" jobban nem is kezdhette volna az új esztendőt. A 60 M-es gátfutók mezőnyében nemcsak győzött, hanem egészen elképesztő 7,89 mp-es(!) új országos ifjúsági rekordot állított fel. 


 Kámán Ferenc edző a klub vezetése felé már hetekkel ezelőtt jelezte, hogy készüljön fel az egyesület anyagilag, hisz' Valdó a tavalyi sikeres év után még sikeresebb évad előtt áll, s ehhez bizony sok nemzetközi verseny kell  kezdte  Szakály István, a megyeszékhelyi klub menedzsere, majd így folytatta:
- Ennél kedvesebb, örömteli feladat nem kell a klubvezetésnek. Azonkívül, hogy 300 gyerek edz nap mint nap, valahol ez az igazi titkos cél, a minél nagyobb siker, a zalaegerszegi atlétát eljuttatni világszintre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!