Sport

2011.10.04. 05:29

Győztes rajt a futsal NB II-ben

Elkezdődött az új szezon a futsal NB II-ben is. A nyugati csoportban Keszthely csapata új névvel (KHSC-Viktória Sport) és részben megfiatalított kerettel vágott neki a bajokságnak.

Bóbics László

A nyáron történt néhány változás az együttesben. Távozott a csapatból Kottán Krisztián (ő a Szombathely Admirál-Haladás VSE-ben folytatja), érkezett viszont Osbáth Balázs (Zalaszentgrót), Szabó Szabolcs (Marcali), Balogh László (Fonyód), Bertók Bence, Schleinig Ádám (Keszthely), illetve Tóth Gábor (Cserszegtomaj). Az edző személye változatlan: továbbra is Németh István irányítja az együttesnél a szakmai munkát.

És ezek után következett az idénynyitó, idegenben.

Vasas-KHSC-Viktória Sport 3-7 (0-2)
KHSC: Osbáth B. - Buzási G., Németh A., Szabó Sz., Komoróczi B. Csere: Fekete A., Takács Á., Bertók B. Edző: Németh István.

A mérkőzés a szokásos óvatoskodás után a kontra-játékra berendezkedő Keszthely sikerét hozta, Fekete Attila vezérletével már 6-0-ra is vezetett a zalai gárda a kissé rutintalan, ám roppant lelkes hazaiak ellen. A biztos vezetés tudatában aztán kissé kiengedtek a vendégek, és hagyták levegőhöz jutni , gólt rúgni a Vasast. A mérkőzés utolsó találatát így is a remekül rajtoló Hali érte el.

A zalai góllövők: Fekete (4), Komoróczi B. (2), Bertók.

A KHSC október 5-én hazai parketten játszik majd: a Csokonai ÁMK-ban Magyar Kupa-mérkőzésen az Admirál-Haladás VSE Szombathely lesz az ellenfél. A vendégek közt Kottán mellett egy másik korábbi keszthelyi focista, Bagó Gábor is játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!