Sport

2011.08.08. 16:05

Cséri Szilvia fél aranyérme

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrumban rendezték meg az idei 24 órás hegyikerékpáros váltóversenyt. Az erőpróbán jól szerepelt Cséri Szilvia, az egerszegiek kiválósága.

Bóbics László


A viadalnak -melyen a magyarok mellett szlovák, svéd, kínai, román, osztrák és svájci kerekesek is részt vettek - 16 kategóriában közel félezer indulója volt. A rajthoz állók 5,7 kilométeres pályán rótták a köröket. A Zalaegerszegi Kerékpáros Sport Egyesületből Cséri Szilvia versenyzett, aki a női duó kategóriában indult Budai Anitával, a Mátra Biker csapat versenyzőjével. A kettős fölényes győzelmet aratott kategóriájában: a 69 megtett körrel megállás nélkül közel 400 km-t kerekeztek egy egész nap leforgása alatt.

- Sikerült okosan beosztanom az erőm, és szerencsére technikai probléma sem volt - értékelt Cséri Szilvia. - Anitával nagyon jó csapatot alkottunk, folyamatosan teljes összhangban voltunk, illetve a sikerhez nagymértékben hozzájárult, hogy profi háttércsapat segített minket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!