Sport

2011.07.06. 07:01

Major és Borsos dobogós

A közelmúltban 21. alkalommal rendezték meg a csehországi Plzenben az utánpótláskorú sportlövők részére az Olimpiai Reménységek Versenyét.

Bóbics László

 A rendezvényt minden évben színvonalasan bonyolítják le, ezért most is több Európán kívüli ország is jelen van a megmérettetésen. Futócéllövészetben az ötfős magyar delegációból négyen – Major Veronikai, Borsos Bence, Homola Kristóf és a csapatvezető Keczeli Zoltán – a keszthelyi Befeg LK tagjai voltak. Már a verseny első napja jó kezdődött, mert Major Veronika bronzérmet szerzett. A zalai reménységnek ez volt az első nemzetközi versenyzési lehetősége. Másnap további meglepetést okozott a magyar delegációnak, ugyanis akkor a dobogó második fokára állhatott fel. A keszthelyiek közül Borsos Bence sem jött haza üres kézzel, ő egy bronzérmet nyert a meglehetősen erős mezőnyben. Bence eredményességét a szakvezetés örömmel nyugtázta. Kiemelten fontos volt ez a siker, mert már csak egy erőfelmérője lesz – országos bajnokság – az év legfontosabb versenye, az Európa-bajnokság előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!