Sport

2011.03.16. 18:51

Kézilabda: szünetig volt meg a fonal

Az NB I B-s női kézilabda-bajnokság élmezőnyéhez tartozó Kispesti AC otthonában „vérzett el” legutóbb az alsóházhoz tartozó N. Izzó SE.

Benedek Bálint

Kispesti AC– N. Izzó SE 37-25 (16-12)
Budapest, 150 néző. Jv.: Hégli, Kronavetter.

Izzó: Hrankai – Nagy 2, Ruppert, László R. 3, Pintér 1, Mátyás 12/3, Gyánó 2. Csere: Csaba E. (kapus), Gácser 4, Papp 1, Takács, Kiss. Edző: Gódor Mihály.

Az 5. percre kialakult 5-0- ás hazai vezetés után még felzárkózott a Kanizsa (15. p.: 9- 8), ám ennél többre nem futotta a vendégektől. A kispestiek a szünetig szervezett támadójátékkal szereztek megnyugtató előnyt. A dél-zalaiak pedig a második játékrészre teljesen elveszítették a fonalat, védelmük szinte alig tudott felállni, a hazai gólok zöme indításból esett. Így a kispestiek szinte megállíthatatlanul találtak be. Az újabb kétszámjegyű vereséget hozó mérkőzés kapcsán a zalaiaktól senki sem dicsérhető.

Gódor Mihály: „Még nagyon sok dolog van, amit gyakorolunk kell...” A izzósok vasárnap 17 órakor az NTE-csarnokban a bajnoki címért küzdő PTEPEAC-ot fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!