Sport

2011.02.01. 16:38

Újra edzőt váltott az N. Izzó SE

Az NB I B-s női kézilabda-bajnokság téli szünetében újra edzőt váltott az N. Izzó SE: Bujáki Tibor egészségügyi problémák miatt távozott, s helyére az osztrák női válogatottal is dolgozó lenti Gódor Mihály került.

Benedek Bálint

Az idényben nagy a jövésmenés az izzósok háza táján: előbb Katona Sándort váltotta a kispadon a 62 éves keszthelyi Bujáki Tibor, ám alig ültek el a hullámok a kiesés ellen küzdő gárda körül, itt az újabb változás. A tapasztalt Bujáki öt mérkőzésen irányította a hölgyeket, ám úgy ítélte meg, hogy egészségi állapota miatt nem lenne hasznára a csapatnak. Az Izzó vezetése pedig egy korábbi kiszemeltjével, az osztrák női válogatott mellett is dolgozó, 55 éves Gódor Mihállyal vette fel a kapcsolatot. A legendás, 269-szeres magyar és a 100-szoros osztrák válogatott átlövő, Gódorné Nagy Mariann férje korábban Németországban is dolgozott (1987-ben például a Bayer Leverkusent bajnoki címig vezette), innen került Ausztriába, Lentiben pedig az NB II-es gárdát is irányítja.


– Váratlanul ért a kanizsai megkeresés, de sok dolgom mellett szívesen segítek az Izzónak – mondta Gódor Mihály, akit kedden telefonon értünk utol. – Ettől függetlenül Lentiben nem hagyhatok ott csapot-papot, az már biztos, hogy a keddi és a csütörtöki edzéseket én tartom meg.

Az új tréner kedden találkozott először az izzós hölgyekkel. Későbbi egyeztetések során döntenek majd arról, hogy a Lentivel közös meccsnapokon melyik kispadon ki ül. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!