Sport

2010.09.28. 05:28

Útban a bronzérem felé

Az NB I-es baseball-bajnokság rájátszásában a hazai pályán tartalékosan küzdő Hangyák ezúttal érvényesítették az erejüket, s a diadallal nagy lépést tettek a harmadik hely megszerzése felé vezető úton.

Benedek Bálint

Neckermann Kanizsa Ants- Jánossomorja 10-4
Nagykanizsa.

Ants: Darabos, Lóki, Hajdu, Gyertyánági (Tálosi), Sopár, Fertig, Tirnicz, Víg, Nagy M. Játékos edző: Darabos Gábor.


Mivel a döntőbe kerülésért vívott harcban elvéreztek a dél-zalaiak, így nem maradt más lehetőségünk, mint a dobogó 3. fokáért harcoljanak. A sérültekkel, s a munkahelyi elfoglaltságok miatti hiányzókkal a kanizsaiak összeszorított foggal is, de pályára léptek. A harmadik hely megszerzéséért zajló rájátszás ezúttal két diadalig tart. A Hangyák a harmadik iningtől kezdve hatalmas lendületet diktálva fokozatosan növelték előnyüket. Sőt a kanizsaiak kitartása később sem hagyott alább, így hosszú szünet után ismét nyertek hazai körülmények között. A következő mérkőzést október 2-án, rendezik Jánossomorján, s ha a Hajduék megint győznek már biztosan harmadikok.

Darabos Gábor: Végre mindenki tudta a dolgát, nagyon jól védekeztünk, a támadásokkal sem volt gond. Remélem, hogy Jánossomorján bebiztosíthatjuk a bronzérmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!