Sport

2010.07.16. 05:49

Szűcs újabb aranya

Az országos serdülő összetett bajnokságon az a rendkívüli dolog történt, hogy a Népstadion lelátója helyett a küzdőtér volt zsúfolt. A 13-15 évesek országos bajnokságára - szünidő ide, szünidő oda - a sportegyesületek mozgósították az utánpótlást.

Bóbics László

 

Az egerszegiek éremgyűjtése pedig ezzel nem ért véget, hiszen a Zalaszám-ZAC 13 éves fiú négypróba csapata - Végh Krisztofer, Köcse Richárd, Aczél Norbert, Major Márk - ezüstérmet nyert, amely szintén nagyon jó eredmény. A kvartett edzői: Csiszár Attila, Cseh Ferenc, Bella Kálmán Eszter. A ZAC Sportiskolások további öt döntős helyezést értek el.

Eredmények. N yolc próba: 1. Szűcs Valdó 4779 pont. 13 évesek, csapat: 2. Zalaszám-ZAC 5268 pont. 13 évesek B változat: 6. Köcse Richárd 1423 pont. 13 évesek: B változat: 7. Major Márk 1331 pont. 13 évesek B változat: 8. Végh Krisztofer 1290 pont. 14 éves csapat: 5. Zalaszám-ZAC (Rákosa Bálint, Sárkány Milán, Bácskai Tamás, Vörös Zoárd) 5633 pont. 14 évesek B változat: 6. Rákosa Bálint 1640 pont.


Szűcs Valdó sokoldalú atléta, bizonyítja ezt mostani sikere is. Ellenben az idény elején sérüléssel bajlódott, emiatt kicsit hullámzóbb volt a teljesítménye, de nagyon feldobta, hogy június elején a diákolimpián is végre nyerni tudott az ötpróba összetettben. Előzőleg ugyanis hiába nyert már egyesületi színekben aranyakat, a Belvárosi iskola színeiben ez még sem sikerült neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!