Sport

2009.12.21. 03:27

Az utánpótlás is lezárta az idényt

Szepetnek - A Királyi Pál Kupával zárták le ezt az évet a zalai utánpótláskorú lábtollasok, a gyermek és serdülő páros tornájával.

zaol.hu

A Királyi Pál ÁMK tornacsarnokában legsikeresebben a cserszegtomaji Magyarósi testvérpár szerepelt, de mindhárom zalai utánpótlás-nevelő műhely versenyzőjének jutott aranyérem. Gyermek kategóriában a fiúknál a győzelmet a cserszegtomaji Magyarósi Marcell-Horváth Attila duó szerezte meg a szepetneki Grabant fivérek, Bence és Péter előtt, s a bronzérem a cserszegi Dominkó Kornél-Tóth Marcell egységnek jutott. A lányoknál is cserszegi diadal született, Magyaródi Réka és Pál Dorina révén, másodikként a szepetneki Kalányos Klaudia és Vékási Dorottya, harmadikként a szintén szepetneki Büki Rebeka Csárdi Dorottyával állhatott a dobogóra. A serdülők mezőnyéből a Zemplén SE párosa, Csizmadia Ádám és Lukács Márton verekedte magát az élre, mögöttük két szepetneki egység, Orsós Tamás és Vittman Tibor, valamint a harmadik Kalányos Árpád és Horváth Tamás végzett a dobogón. A lányoknál hazai győzelem született Matola Viktória és Varró Evelin révén, akik a szintén szepetneki Morvai Noémit és Vlasics Dalmát szorították a második helyre, míg a brozérem a cserszegi Jaczó Lídiának és Orbán Nikolettnek jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!