Sport

2006.07.10. 02:27

Két verseny között

Balatongyörök (pgy) - A közelmúltban rendezték meg a Balaton-parti településen a Balaton Kupát és a hagyományos Közép-Európai Ifjúsági Dámajáték csapa ...

Mórocz Zsolt

Balatongyörök (pgy) - A közelmúltban rendezték meg a Balaton-parti településen a Balaton Kupát és a hagyományos Közép-Európai Ifjúsági Dámajáték csapatversenyt. A megmérettetésen tíz felnőtt és húsz gyermek tette próbára tudását. A nyílt egyéni versenyeken a rendező Zalaegerszegi Dámajáték Sportegyesület elnöke, Penkaló Viktor kategóriájának harmadik legjobbja lett, míg ifjúsági kategóriában ugyancsak remekelt a ZDSE egyik versenyzője, Borsos Dániel végzett a harmadik helyen. Csapatversenyben a negyedik helyet szerezte meg a rendező egyesület. A ZDSE versenyzői számára a a balatongyöröki küzdelmek egyúttal felkészülést jelentettek a VIII. Európai Ifjúsági Dámajáték-bajnokságra, melyet Tallinban rendeznek meg. Balatongyörök (pgy) - A közelmúltban rendezték meg a Balaton-parti településen a Balaton Kupát és a hagyományos Közép-Európai Ifjúsági Dámajáték csapatversenyt. A megmérettetésen tíz felnőtt és húsz gyermek tette próbára tudását. A nyílt egyéni versenyeken a rendező Zalaegerszegi Dámajáték Sportegyesület elnöke, Penkaló Viktor kategóriájának harmadik legjobbja lett, míg ifjúsági kategóriában ugyancsak remekelt a ZDSE egyik versenyzője, Borsos Dániel végzett a harmadik helyen. Csapatversenyben a negyedik helyet szerezte meg a rendező egyesület. A ZDSE versenyzői számára a a balatongyöröki küzdelmek egyúttal felkészülést jelentettek a VIII. Európai Ifjúsági Dámajáték-bajnokságra, melyet Tallinban rendeznek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!