Sárhida

2011.12.06. 13:53

Alapítványi ajándék a sárhidai óvodának

December 6-án, kedden délelőtt érkezett az Együtt Sárhidáért Alapítvány Mikulása, hogy ajándékot adjon át a helyi Némethy Miklós Általános Iskola és Óvoda részére.

Mázsa Ferenc

Teljes titoktartás mellett került sor a rögtönzött ünnepségre, melynek keretében az alapítvány kuratóriumi elnökhelyettese, Gáspár Lászlóné, valamint a Mikulás-sapkában megjelenő elnöke, Mázsa Ferenc (aki egyben a település polgármestere is) egy automata mosógépet ajándékozott az intézménynek, mely az óvodában került elhelyezésre.


- Alapítványunk eddig is aktívan kivette részét a különböző helyi rendezvények szervezéséből és lehetőségeihez mérten korábban is nyújtott anyagi támogatást az óvodának különböző programjainak a finanszírozásához. Az intézmény fennállásának 30. évfordulóján 30 ezer forint összeggel járult hozzá egy képességfejlesztő eszköz beszerzéséhez, anyagilag támogatta az óvodások korcsolyázását a jégcsarnokban valamint az uszodalátogatásaikat is. Amikor a tudomásunkra jutott, hogy egy több mint húszéves géppel kell nemcsak az óvodában, hanem az iskolában valamint az önkormányzati hivatalban is a patyolattisztaságot biztosítani, a kuratórium arra az elhatározásra jutott, hogy megajándékozza a dolgozókat ezzel a géppel, így is segítve és könnyebbé téve a munkájukat – mondta el az előzményeket Mázsa Ferenc kuratóriumi elnök.


Mikulás napja lévén az ünnepségen részt vevő óvodások, iskolások, az iskola- és óvodapedagógusok, a dajkák, valamint a többi dolgozó sem távozott üres kézzel, mindenki egy csokimikulást kapott az ajándékozó alapítvány képviselőitől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!