Sárhida

2011.03.28. 09:32

Dalos találkozó Sárhidán (fotókkal)

Sárhida önkormányzata és a Sárhidai Dalkör közös szervezésében "Válicka-völgyi Dalos találkozó" címmel énekes és dalos kulturális programot tartottak március 26-án, szombaton) délután 5 órai kezdettel a település kultúrházában.

Mázsa Ferenc

A program a Válicka-völgye és Térsége Területfejlesztési és Idegenforgalmi Kistérségi Társulás támogatásával és a "Dalaink - Közkincs" projekt keretében valósult meg. A mikrotérséget alkotó 11 település közül öten indították nóta- illetve dalkörüket, énekegyüttesüket a szombati programon.


A dalostalálkozón a következő csoportok szerepeltek: Széchenyi Hanna Kórus - Bak, Kéknefelejcs Népdalkör - Zalatárnok, Csatári Pávakör és Citerazenekar, Söjtöri Népdalkör, Sárhidai Dalkör.

A produkciók mindegyike nagyon hangulatos, színvonalas előadás volt, melyet a közös népdaléneklés követett. Az est kötetlen beszélgetéssel, tapasztalatcserével folytatódott és közös nótázással zárult.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!