Rendőrségi

2010.09.29. 09:05

Meghalt a brutálisan összevert magyar származású lány Kanadában (frissítve)

A kanadai közvéleményben és a sajtóban heves visszhangot váltott ki, hogy a hétvégén egy vancouveri parkban meggyilkoltak egy 15 éves magyar származású lányt. Laura Szendreit kegyetlenül összeverték.

MTI

Helyi internetes lapok, többek között a Vancouver Sun (www.vancouversun.com) internetes oldalán megírta - és több tucatnyi fotót is közölt -, hogy Laura Szendreit kegyetlenül összeverték.

Laurára barátai, akivel korábban megbeszélt találkája volt, bukkantak rá súlyos fejsérülésekkel, arccal a földre borulva. Kórházba szállították, ahol vasárnap sérüléseibe belehalt. A boncolás várhatóan napokon belül befejeződik.

Egyes értesülések szerint a lányt egy baseballütővel verték meg, de ezt a hatóságok nem erősítették meg. Keresnek egy fiatalembert, aki láthatott vagy hallhatott olyasmit, amivel segíthet a nyomozásban. A 16-25 év körüli, közepes termetű, fehér, rövid ujjú inget viselő, hátizsákos fiú mobiltelefonján beszélgetett vagy éppen sms-t küldött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!