Rendőrségi

2010.06.21. 18:23

Ittasan szánkázott neki a villanyoszlopnak

Előbb egy kapubejárón álló Audinak, majd egy villanyoszlopnak ütközött egy ittas fordos, aki ép bőrrel megúszta a balesetet.

zaol.hu


Vasárnap este közlekedett Zalaszántó belterületén egy gyönki férfi az általa vezetett, Ford Focus típusú személygépkocsival Várvölgy irányából Hévíz irányába. A Fő úton áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd egy ház kapubejárója előtt leállított, Audi A6 típusú személygépkocsinak ütközött.

A férfi az ütközést észlelve a kormányt félrekapta és járművével tovább sodródva a bal oldali vízelvezető árok szélén található villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Tekintettel arra, hogy a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a rendőrök vérvételre állították elő.

Ugyancsak vasárnap este történt baleset Keszthely külterületén.  A Fenéki úton a Festetich út irányából Fenékpuszta irányába egy paposi férfi egy Skoda Fabia típusú személygépkocsival. A Fenéki út és a Napfény sor kereszteződéséhez érve nem kellően mérte fel a vele szembe szabályosan, Fenékpuszta irányából Keszthely irányába közlekedő, Citroën C3 típusú személygépkocsi távolságát, hirtelen balra kormányzással elé vágott és nekiütközött. Az ütközés következtében a Citroën a menetiránya szerinti jobb oldali füves útpadkára sodródott, a Skoda pedig az úttesten keresztbe fordult. A baleset következtében a Citroënben utasként helyet foglaló balatonfenyvesi férfi nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!