Rendőrségi

2014.11.26. 20:18

Zalában is lehetnek károsultak

Zalaegerszeg – Paplant árultak, meglopták áldozatukat, károsultak jelentkezését várja a rendőrség.

Arany Gábor

A felhívás előzményeihez tartozik, hogy idén szeptember 5-én, kora délután a Veszprémhez közeli Papkesziben három nő paplant kínált egy idős asszonynak, aki nem élt a lehetőséggel. Erre a piros autóval érkező árusok vizet kértek tőle. Ketten bementek a házába, és míg egyikőjük elterelte az asszony figyelmét, társa elvette a szekrényben tartott megtakarított pénzét.

A nyomozók kiderítették, hogy a trió az egész ország területén ténykedett. A nők a lopások mellett az árakat nem ismerő vevőkkel több százezres, esetenként milliós összeget is fizettettek a valójában 10-20 ezer forintot érő termékekért; jellemzően masszírozó ágyat és fotelbetéteket kínáltak.

A balatonalmádi rendőrkapitányságon lopás és csalás miatt folyik nyomozás. Kérik, hogy aki a bűncselekményekről, az elkövetőről érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 és 107, 112 rendőrségi számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!