Rendőrségi

2014.07.20. 06:50

Patakba borult az autó, egy férfi megfulladt, egy gyermek súlyosan megsérült

A halálos kimenetelű baleset a 75-ös út, 27-es kilométerénél történt.

Horváth A. Attila

Halálos áldozatot követelő baleset történt a 75-ös út 27-es kilométerénél, Pölöske és Zalaszentmihály között. Eddig még ismeretlen körülmények között egy 37 éves pölöskei férfi Nissan Almera típusú személyautójával a Szévíz patakba hajtott 2014. július 20-án 1 órakor. Az elsődleges információk alapján még az éjszaka ütközött a 27-es kilométer közelében egy patak hídfőjének, majd borult a Principális-csatornába az autó, ám csak most vették észre és küldtek róla bejelentést a tűzoltóknak. A balesetet reggel 7 órakor észlelte egy zalaszentmihályi férfi.

Az autó megpördült, és a tetején állt meg. A személygépkocsiban egy pölöskei férfi és 9 éves nevelt gyermeke utazott. A balesetet reggel 7 órakor egy helyi férfi jelentette be a metőknek és a rendőrségnek. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a kisfiút az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel a zalaegerszegi kórházba vitték a mentők. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!