Rendőrségi

2013.12.19. 16:51

A lovászi erdőből loptak fát

A rendőrök a négy helyi férfit elfogták, az ellopott fát megtalálták, és visszaadták a sértettnek - tudtuk meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

A rendelkezésre álló adatok szerint december 3. és december 17. között négy lovászi férfi egy helybeli erdőből mintegy 6 köbméter - túlnyomórészt tölgy, kőris, juhar- és gyertyán - tűzifát lopott el, továbbá amikor elhagyták a helyszínt még útközben is vágtak ki fákat.

(Fotó: rendőrség)

A helyi körzeti megbízottak az adatgyűjtés után elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat. A zalai rendőrök a házkutatás során megtalálták az ellopott fát és lefoglalták, a négy helybelit pedig gyanúsítottként hallgatták ki.

A Lenti Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 42 éves O. József, a 29 éves O. Zoltán, a 24 éves O. Dániel és a 22 éves B. József ellen. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!