Rendőrségi

2012.10.17. 13:34

Eltűnt Bogdán Klaudia Eszter

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte fk. Bogdán Klaudia Eszter orosztonyi lakos körözését.

zaol.hu

A képen látható 15 éves lány a nagykanizsai gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet magáról nem adott.

Bogdán Klaudia Eszter személyleírása: 160 cm magas, vékony testlakatú, arca ovális, hosszú barna haját hátrafelé fésüli, barna szemű, az orrától balra egy jól látható anyajegye van. Koránál fejlettebb lányt keres a rendőrség.

A rendőrségi kéri, hogy aki a képen látható eltűnt személyt felismeri, vagy róla, illetve tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon személyesen (8800 Nagykanizsa, Király út 49.), vagy hívja a 93/312-190 - es telefonszámot! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, vagy a 112-es segélyhívó valamelyikén, illetve a Telefontanú szintén díjmentesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!