Rendőrségi

2012.05.31. 14:24

Agyonverték áldozatukat: lezárult a nyomozás, vádemelési javaslat

Bánokszentgyörgy - Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt öt személy ellen folytatott nyomozást a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, az iratokat a napokban adták át a megyei főügyészségnek.

Arany Gábor

Az eset tavaly november 3-án este történt Bánokszentgyörgyön. A mentők akkor jelentették be a rendőrségre, hogy a faluban egy negyvennyolc éves helybeli férfit súlyos bántalmazás ért és sérüléseibe a helyszínen belehalt. A nyomozás során felmerült a gyanú, hogy a férfit közelben lakók verték meg. A gyanút az előkerült bizonyítékok megalapozták. A rendőrök még az éjszaka egy fiatalkorú és három felnőtt férfit hallgattak ki az emberölés gyanúsítottjaként. Kihallgattak egy nőt is, aki bűnsegédként vett részt az emberölésben. Az öt személy azóta előzetes letartóztatásban van. Az igazságügyi orvos szakértői vélemény alapján bebizonyosodott, hogy a bűncselekményt különös kegyetlenséggel követték el. A nyomozást a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lezárta, az iratokat vádemelési javaslattal átadta a Zala Megyei Főügyészségnek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!