Rendőrségi

2012.01.13. 13:00

Fegyveres rablás Keszthelyen (a biztonsági kamera felvételével)

Pénteken reggel fél 8 körül egy bukósisakot viselő férfi, vélhetően fegyverrel a kezében bement egy takarékszövetkezet keszthelyi fiókjába és az alkalmazottaktól az ott lévő pénz átadását követelte, a pénz átvétele után pedig elmenekült. Az elkövető képét a pénzintézet biztonsági kamerája rögzítette.

zaol.hu


Az elkövető személyleírása: körülbelül 180 cm magas, átlagos testalkatú férfi, aki a fején fekete bukósisakot viselt. A férfi felsőtestén több - fekete, bordó, sárga, fehér, illetve sötétzöld - színű, CHAMPION márkajelzésű szabadidőfelsőt viselt. A nadrágja fekete színű, lábán szintén sötét színű cipőt volt. A bűncselekmény helyszínéről egy sötét színű robogóval menekült el.

A tvkeszthely.hu beszámolója szerint a környékbeli boltok alkalmazottai, a lakók nem észlelték a rablást.

Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető személyéről, illetve menekülésével, annak útvonalával kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 92/504-300-as telefonszámát, vagy tegyen bejelentést az éjjel –nappal díjmentesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívón! Bejelentéseiket a Telefontanú 06/80-555-111-es telefonszámán is megtehetik.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!