Rendőrségi

2012.01.03. 14:18

Balesetek: Opelnek ütközött a Seat, Toyota karambolozott Suzukival

Hétfőn két közlekedési baleset is történt a megyében: Zalaegerszegen Opelnek ütközött egy Seat, míg Keszthelyen Toyota karambolozott Suzukival.

zaol.hu


Opelnek ütközött a Seat
Hétfőn délután Zalaegerszegen, a Gasparich úton haladt a Platán sor irányába Seat típusú személygépkocsijával egy férfi, aki vélhetően figyelmetlensége miatt nem vette észre az előtte balra kanyarodni szándékozó, forgalmi okból szabályosan várakozó, Opel típusú személygépkocsit, melynek nekiütközött. Az Opel hátsó ülésein utazott egy kilenc és egy öt éves gyermek, akik nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.


Toyota karambolozott Suzukival
Hétfőn reggel közúti közlekedési baleset történt Keszthelyen. A Deák Ferenc utcán haladt Toyota típusú személygépkocsival egy cserszegtomaji férfi, aki úgy kanyarodott balra nagy ívben a Bakacs utcára, hogy nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben érkező, Suzuki típusú személygépkocsi vezetőjének és összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!