Rendőrségi

2011.12.19. 12:45

Két baleset Nagykanizsán: szemtanúkat keres a rendőrség

Két baleset szemtanúit keresi a Nagykanizsai Rendőrkapitányság: mindkét esetben ismeretlen autósok ütköztek egy másik gépkocsinak.

zaol.hu


December 15-én, csütörtökön reggel hat és nyolc óra között Nagykanizsán, az Ady u. 52. szám előtti útszakaszon történt egy ismeretlen személygépkocsi nekiütközött az úttest jobb szélén üresen álló, fekete színű, Suzuki Swift típusú személygépkocsinak. Az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

Egy nappal később, december 16-án, este negyed nyolc tájban, ugyancsak a nagykanizsai Ady utcán, ezúttal a 76. szám előtti útszakaszon, előzés közben egy ismeretlen autós a vele azonos irányba közlekedő, Lada Samara típusú személygépkocsi hátuljának ütközött.

A két eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki látta, vagy észlelte a baleseteket, illetve azokkal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 93/312-190-es telefonszámot.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!