Rendőrségi

2011.11.29. 14:55

Több százezer forintot loptak a csalók egy idős nénitől

Csalók "szabadítottak meg" több százezer forintjától egy idős zalaegerszegi asszonyt hétfőn délután. Az áldozat abban a hitben engedte be a két férfit a lakásába, hogy az önkormányzat dolgozóiként a nyugdíjas szelvényére lenne szükségük.

zaol.hu

Amíg az idős asszony a szelvényt kereste, addig a két férfi eltulajdonított a lakásból egy dobozt, melyben a néni több százezer forintot tartott - értesítette portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


További rendőrségi hírek hétfőn:

Tetten érték a tolvajt az üzletben
Hétfőn délután az egyik zalaegerszegi üzletből kértek rendőri segítséget, mert tetten értek egy férfit, aki ezer forintot meghaladó értékben élelmiszert próbált meg az üzletből eltulajdonítani. A férfi ellen a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.

Hajfestéket és hajhabot akart lopni
Hétfőn délután egy nagykanizsai belvárosi üzletben tetten értek egy nőt, aki 870 forint értékben hajfestéket és hajhabot akart eltulajdonítani. A nő ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.

Édességet és üdítőt fogyasztottak, ám fizetni már nem akartak
Hétfőn az esti órákban egy nagykanizsai áruházban tetten értek két fiatal nőt, akik közel kétezer forint értékben édességet, valamint üdítőt fogyasztottak, majd fizetés nélkül akartak távozni az üzletből. Ellenük tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.

Nemt tudták igazolni magukat
Hétfőn délután a lenti rendőrök a helyi Templom téren ellenőrzés alá vontak három férfit, akik semmilyen okmánnyal nem tudták magukat igazolni. Előállításuk után előkerültek személyes irataik, melyekből kiderült, hogy mindhárman román állampolgárok. A rendőrök külföldiek rendészetével kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedetek velük szemben.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!