Rendőrségi

2011.11.22. 14:25

Gázolás Gyenesdiáson: motoros ütött el egy gyalogost

Hétfőn is többször kihívták a zalai rendőröket: a nemesapáti erdőben egy fatolvajt értek tetten, egy Zalaegerszegen igazoltatott férfit közokirat-hamisítás gyanúja miatt hallgatták ki, elfogtak egy körözött személyt a megyeszékhelyen, míg Gyenesdiáson egy gázolás miatt intézkedtek.

zaol.hu


Tetten érték a fatolvajt
Hétfőn délelőtt tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy erdész arról, hogy éppen falopás történik a nemesapáti erdőben. A helyszínre érkező járőrök tetten értek egy fát fűrészelő férfit, aki traktorral érkezett az erdőbe. Őt előállították a rendőrkapitányságra, tőle a motorfűrész lefoglalták, egyúttal gyanúsítottként hallgatták ki.

Átjavították a forgalmi engedélyben az érvényességi időt
Hétfőn délután a rendőrök előállítottak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy helybeli férfit, aki egy Mazda típusú személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a jármű forgalmi engedélyében az érvényességi időt átjavították. A férfit közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

Elfogták a körözött férfit Zalaegerszegen
Hétfőn délután a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság járőre előállított egy helybeli férfit, aki ellen a Zala Megyei Bíróság rablás bűntett elkövetése miatt adott ki körözést. A férfit őrizetbe vették.

Egy motoros elütött egy gyalogost Gyenesdiáson
Hétfőn a kora esti órákban közlekedett a gyenesdiási Kossuth Lajos utcában egy férfi egy segédmotor-kerékpárral, amikor – vélhetően figyelmetlensége miatt – elütött egy, az úttestet keresztező gyalogost. Az ütközés következtében a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!