Rendőrségi

2011.11.23. 17:01

Brutális zalai bűnözők: szétvertek egy pálinkafőzőt Vas megyében

Zala megyei kollégáikkal működtek együtt a körmendi rendőrök, amikor is módszerekben nem válogató zalai nehézfiúkra csaptak le nagy erővel, s ezzel a köznyugalmat megzavaró bűncselemény-sorozat végére tettek pontot.

zaol.hu

A körmendi rendőrök szívós nyomozati munka után derítették fel az ügyet – számol be laptársunk, a Vas Népe.

A tolvajok módszerekben nem válogatva fosztogattak Őrimagyarósd, Szőce, Nádasd, Szaknyér és más településeken - elsősorban a külföldi tulajdonban lévő portákat szemelték ki. Így jutottak el egy szintén külföldi vállalkozó szőcei telepére, ahol furgonnal szétzúzták a kerítést, majd leszerelték az erőgépek fémtartozékait és elvitték – pontosabban vontatták, közúton, csaknem három kilométeren át – a nagyértékű trafóállomást.

A körmendi egyenruhások a felderítés után lecsaptak a zalai illetőségű bandára, rájuk bizonyítva 12 rendbeli  bűncselekményt. Brutalitásukra jellemző, hogy Hegyháthodászon teljesen szétvertek egy pálinkafőzőt. A kapitány kiemelte: a nyomozás során kiválóan együttműködtek a zalai kollégákkal. – olvasható a vasi portálon.


A körmendi rendőrök ezen kívül még kettő bűncselekmény-sorozat végére tettek pontot. A részletekért kattintson IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!