Rendőrségi

2011.08.18. 19:00

Lopós népség

Volt, aki videokamerát, mások piperecikkeket, s akadt, aki egy pár cipőt akart ellopni a minap. Közös a tettesekben, hogy mind „horogra akadtak”.

MTI

Szerdán délben az egyik zalaegerszegi bevásárlóközpontból kértek rendőri segítséget, mert tetten értek egy személyt, aki az áruházból egy 42.000 Ft értékű videokamerával akart távozni fizetés nélkül. A rendőrök előállították.

Szerdán, nem sokkal dél után az egyik nagykanizsai bevásárlóközpontból kértek rendőri segítséget, mert tetten értek két nőt, akik közül az egyik 3.500 forint értékben parfümöt és púdert, a másik pedig 2.500 forint értékben parfümöt próbált eltulajdonítani úgy, hogy a termékeken lévő áruvédelmi eszközt eltulajdonították. A rendőrök a két nőt előállították.

Szerdán délután az egyik nagykanizsai sportboltból kértek rendőri segítséget, mert tetten értek egy személyt, aki egy pár sportcipőt próbált meg eltulajdonítani úgy, hogy kivágta belőle az árucimkét és megpróbálta kivinni az áruház területéről. Miután kifutott, a biztonsági őr egy közeli utcában utolérte, helyszínre érkező rendőrök pedig előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellene büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!