Rendőrségi

2011.08.08. 10:55

Hasisgyantát találtak a vámosok egy autóban Letenyén

Hasisgyantát találtak a vámosok a letenyei határátkelőnél egy francia rendszámú autóban, a 18 gramm kábítószert lefoglalták - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn.

zaol.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának munkatársai a letenyei határátkelőhelyen ellenőriztek egy Horvátország irányából belépésre jelentkező francia forgalmi rendszámú személygépkocsit.  A vámvizsgálat megkezdése előtt a francia állampolgár engedélyköteles árukat nem jelentett be. A tételes vámellenőrzés során a személyes útiholmikat tartalmazó utazótáskában a pénzügyőrök 18 gramm hasisgyantára bukkantak.


A Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság a kábítószert lefoglalta és visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett - értesítette portálunkat Suller György Attila őrnagy, vám- és jövedéki szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!