Rendőrségi

2011.05.17. 14:49

Ittasan vezetett: húszezret ajánlott a rendőröknek

Vesztegetés és ittas vezetés alapos gyanúja miatt indított eljárást egy 41 éves, Pest megyében lakó férfi ellen a nyomozóhatóság - közölte a rendőrség kedden.

MTI

A férfi autóját a Balaton-parti településen, Révfülöpön állították meg a rendőrök, és a kocsiból kiáramló szeszszag csapta meg az orrukat - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Frankó Marianna közlése szerint a láthatóan ittas, akadozva beszélő autós 20 ezer forintot ajánlott a rendőröknek, hogy ennek fejében "simítsák el" az esetet, ne tegyenek feljelentést.
   
A férfi alkoholos állapotát a szonda is igazolta, ezután előállították a tapolcai rendőrkapitányságra, s a járőrök a parancsnokuknak jelentették a vesztegetési kísérletet is - mondta Frankó Marianna.
   
Ismertetése szerint a rendőrség ittas vezetés vétsége miatt indított eljárást a férfi ellen, a Veszprém Megyei Nyomozó Főügyészség pedig vesztegetés bűntettével gyanúsítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!