Rendőrségi

2011.04.28. 14:00

Illegálisan szerzett fa a vadásznál, lopott tyúk a zsákban

Egy vadásznál találták meg a minap a padári erdőből ellopott fát, egy zalakomári háznál pedig bezsákolt tyúkokra és némi rézkábelre bukkantak a rend őrei.

zaol.hu

Szerdán érkezett bejelentés a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy vadász egy misefai ház udvarán megtalálta azt a megjelölt fát, amelyet még múlt szombaton tulajdonítottak el a padári erdőből.

A rendőrök a háznál és az elkövetés helyén is helyszíni szemlét tartottak, majd a mintegy 22.500 forint értékű fát lefoglalták és átadták az erdészeknek. 

Feltehetőleg bűncselekményből származó, élő és elpusztult baromfikra bukkant a körzeti megbízott Zalakomárban. Az állatokat az udvaron összekötözött lábbal, zsákokban találta meg. A rendőr 30 kilogramm, füstölgő rézkábelt is talált, melyről éppen égették le a műanyag borítást. A kábeleket és a baromfikat a Rendőrség lefoglalta és az ügyben nyomozást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!