Rendőrségi

2011.02.24. 12:07

Cserélgette a rendszámokat, szirénával szerelte fel autóját

Öt pár rendszámot és egy üzemképes szirénát találtak a rendőrök egy autóban Budapesten; a sofőr azt mondta, a rendszámot azért cserélte le, mert így akarta elkerülni a parkolási díj kifizetését - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

MTI

Mint írták, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) "autóvadásza" figyelt fel a férfira, aki a IX. kerületi Mester utcában parkoló gépjárművén épp lecserélte a rendszámot, majd elindult. Az időközben értesített ferencvárosi járőrök az autót az Üllői úton megállították; a kesztyűtartóból egy bokszer (fém ütőeszköz), a csomagtérből pedig további öt pár rendszám került elő, a gépkocsi műszerfalára pedig egy plüssállattal eltakart üzemképes szirénát szereltek be.

   
A közlemény szerint az autóban talált bokszer és sziréna, valamint egyedi azonosítójel meghamisításának gyanúja miatt a férfi ellen eljárást indítottak. Az ügyben a IX. kerületi rendőrkapitányság jár el, a férfi szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!