Rendőrségi

2011.01.12. 14:20

Keddi rendőri körkép

Szökött fiatalak, tilos belépés, kerékpáros és autós ütközés és egy távoltartási végzés be nem tartása. Ez a rendőrség keddi leltára.

zaol.hu

 

Kedden délelőtt a szepetneki körzeti megbízott igazoltatta, majd előállította azt a fiatalkorú férfit, akit eltűnés miatt körözött a Nagykanizsai Rendőrkapitányság. Egy másik fiatal ellen pedig a Pest Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert nem tért vissza a javítóintézetbe.

A letenyei autópálya-határátkelőhelyen túltartózkodás, illetve a schengeni térségbe történő beutazási és tartózkodási tilalom miatt egy-egy macedón állampolgárt irányítottak vissza a határrendészek a Horvát Köztársaság területére.

Zalaapátiban egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szintén kedden  állítottak elő a zalaegerszegi rendőrök a Rendőrkapitányságra egy férfit, aki a többszöri felszólítás ellenére sem tett eleget a távoltartás szabályainak. Ellene feljelentést tettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!