Rendőrségi

2011.01.09. 09:43

Gyilkosság egy helvéciai tanyán

Holtan találtak a rendőrök egy 40 éves román állampolgárt a Bács-Kiskun megyei Helvécia mellett egy tanyán szombaton, a férfi holttestén szúrásból eredő hasi sérüléseket találtak - közölte a rendőrség.

MTI

A rendőrségre szombaton reggel tett bejelentést a tanya tulajdonosa, hogy az ingatlanon lakó 44 éves román állampolgár arról értesítette őt, hogy lakótársát holtan találta - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés során megállapították, hogy január 6-án az esti órákban a két román állampolgár a tanyán tartózkodott, együtt italoztak, ennek során feltehetően szóváltásba keveredtek - tette hozzá a sajtószóvivő.

Magony Andrea százados beszámolt arról: az előzetes orvos szakértői vizsgálat szerint, a hasi szúrt sérülés okozta a román férfi halálát.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 44 éves román állampolgár megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével, ezért őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte a szóvivő.


Ezek is érdekelhetik