Rendőrségi

2011.01.17. 15:12

Fél óra alatt elfogtak egy rablóbandát Dorogon

Csoportos rablás gyanúja miatt vettek őrizetbe három embert Dorogon, a gyanúsítottak egy idős asszonyt a lakásában fosztottak ki; az illetőket a bűncselekmény után fél órával elfogták - tájékoztatott a rendőrség hétfőn.

MTI

Egy idős asszony előző nap délután ismerőseként engedett be otthonába egy 21 éves nőt Dorogon. A vendég távozóban sms-t küldött társainak. Ők berontottak a lakásba, kilencezer forintot, négy aranygyűrűt és egy órát zsákmányoltak, miközben az asszonyt bántalmazták - közölte Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
    
A gyanúsítottak megpróbálták megkötözni a sértettet, majd leragasztani a száját, ő azonban ellenállt és hívta a rendőrséget - ismertette a történteket a sajtószóvivő.
   
A rendőrök fél órán belül elkapták és csoportos rablás gyanúja miatt őrizetbe vették a három elkövetőt. A nyomozók gyanúja szerint a bűncselekményhez még két embernek volt köze. Ellenük körözést adtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!