Rendőrségi

2010.11.29. 14:50

Megverte a 88 éves asszonyt, majd elbújt a padláson a rendőrök elől

Egy Csömödéren élő nő az ablakot kitörve hatolt be egy iklódbördőcei idős asszony családi házába: a konyhában kutatott értékek után, majd bement a hálószobába, ahol az ágyban fekvő 88 éves nénit ütlegelni kezdte, pénzt követelve tőle.

zaol.hu

Mivel az idős asszony nem tudott a támadónak pénzt adni, ezért a behatoló kivette a néni fülbevalóját, majd különböző élelmiszereket vett magához, végül távozott a lakásból. A bántalmazás során az idő lakó nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A csütörtök esti támadásról péntek délelőtt érkezett bejelenetés a Lenti Rendőrkapitányságra. A bejelentést követően pár órával a rendőrök elfogtak és a Lenti Rendőrkapitányságra előállítottak egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybeli lakhelyű, de csömödéri tartózkodási nőt. A gyanúsított a padláson bújt el a rendőrök elől.

A rendőrök a nőt őrizetbe vették, ellene rablás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nőt a bíróság vasárnap harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte - tudta meg portálunk hétfőn Salamon Róbert rendőr alezredestől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!