Rendőrségi

2010.08.10. 12:25

Milliós értékű áruval buktak le a 75-ös főúton

Hétfőn este közbiztonsági ellenőrzés keretében állított meg két körzeti megbízott egy Renault Lagunát Nován. A rendőrök az autóban ausztriai bolti lopásokból származó, milliós értékű árut találtak.

zaol.hu

A Lenti Rendőrkapitányság csesztregi és novai körzeti megbízottja Nován tartott közbiztonsági ellenőrzést hétfőn este, amikor a 75-ös főúton, a templom előtti útszakaszon megállítottak ellenőrzésre egy brit rendszámú, jobbkormányos, Renault Laguna típusú személygépkocsit.

Az autóban egy kanadai állampolgárságú férfi és két zalaegerszegi nő ült. Az autó rakterében több mint ötezer rágógumit, emellett nagy mennyiségben csokoládét, szeszes italt, kozmetikai cikkeket, tisztálkodási felszereléseket, ruhaneműt találtak a rendőrök, melynek eredetét a kocsiban ülők hitelt érdemlően nem tudták igazolni.
A rendelkezésre álló adatok szerint a milliós nagyságrendű értéket képviselő áru ausztriai bolti lopásokból származik, ezért azt lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!