Rendőrségi

2010.08.30. 10:51

Horgászok bukkantak egy holttestre Tiszakarádnál

Horgászok vettek észre egy holttestet a Tiszán, Tiszakarád térségében - tájékoztatott a rendőrség hétfőn.

MTI

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a holttestet a part menti bokrokra fönnakadva találták meg ibrányi horgászok. Azonosítása folyamatban van.
   
A szemle és az adatgyűjtés során idegenkezűségre, bűncselekményre utaló adatok, nyomok nem merültek fel. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a halál oka vízbefulladás, a holttest kilétét szakértői vizsgálat állapítja majd meg - tette hozzá a szóvivő.
   
A sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság az ügyben közigazgatási hatósági eljárást indított.
   
Az MTI úgy tudja, azt vélelmezik, hogy a holttest egyike lehet azon 13 év körüli fiúknak, akik csütörtökön merültek el a Tiszában a Szabolcs megyei Dombrádnál.
   
Az eddigi adatok szerint három helybeli fiú a Tisza partján, a vízmérce lépcsőjén játszott, és a folyóhoz legközelebb lévő fiú a vízbe csúszott. Őt, majd a segítségére siető másik két gyereket is elsodorta a víz, de az utolsóként vízbe csúszó fiúnak még sikerült mintegy száz méterrel odébb a partra kapaszkodnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!